Säännöt

Turnaukseen osallistuu 24 joukkuetta/ ikäluokka. 8 joukkuetta/sarja. Otteluita jokaiselle joukkueelle tulee 4?. Lopullinen pelaajaluettelo on toimitettava kisatoimistoon ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 40 min ennen ensimmäisen ottelun alkua. Pelaajalla on pelioikeus yhdessä joukkueessa turnauksen aikana.

Pelioikeus: 2009 ja 2010 ja sen jälkeen syntyneillä
Peliaika: 2 x 15 min
Pelimuoto: 5 v 5

Turnauksessa noudatetaan SPL:n Kaikki Pelaa –pelisääntöjä 2017. Vaihdot ovat edestakaiset ja lentävät.

Joukkueiden on oltava puettuina ja pelivalmiina 5 min ennen ottelun alkua. Ohjelmassa ensin mainittu on kotijoukkue. Jos joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, vierasjoukkue vaihtaa paitaa tai pelaa peliliiveillä.

Sarjoissa ei lasketa sarjapisteitä.

Vastalauseet

Mahdolliset vastalauseet ratkaisee järjestäjien nimeämä 3-jäseninen jury, jonka päätökset ovat lopullisia. Juryyn kuuluvat FC Kontusta Anita Tatti ja yksi erotuomareiden edustaja sekä yksi turnausjoukkueiden jäsen, joka valitaan kummallekin turnauspäivälle ilmoittautumisen yhteydessä. Vastalause on jätettävä kirjallisesti turnaustoimistoon 15 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausetta jätettäessä peritään vastalausemaksu, joka on viisikymmentä euroa (50€). Vastalausemaksu palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. erotuomarin ottelun aikana tekemiä sääntötulkintoja tai kenttäolosuhteita koskevia vastalauseita ei oteta käsittelyyn.

Palkinnot

Jokaiselle pelaajalle jaetaan osallistumismitali, sekä jokaisen joukkueen yhdelle pelaajalle tsempparipalkinto.

Jokaisessa ottelussa valmentaja valitsee joukkueesta vihreän kortin saajan. Palkittu pelaaja saa pikapalkintona kioskituotteen. Lisäksi jokaisesta joukkueesta palkitaan koko turnauksen tsempparipelaaja, jonka nimeää joukkueen valmennusryhmä.

Pukuhuoneet

Käytössämme on Kontulan urheilupuiston pukuhuoneet. Turnauksen järjestäjä ei vastaa hukatuista tai varastetuista varusteista.

Muut asiat

Ensiapupiste on turnaustoimiston vieressä. Kontulan urheilupuisto on savuton alue. Kenttien laidalla ja kahvila-alueella tupakointi on ehdottomasti kielletty!

 

image_pdfimage_print